1 dag
Balustraden, Thon Hotel Saga
490 kr

“Italiensk Aperitivo” på Saga

I samarbeid med

 

I samarbeid med Mitt Italia arrangerer vi for første gang “Italiensk Aperitivo” i vår restaurant, Balustraden. Her vil vårt kjøkken ta deg med på en reise gjenom enkle italienske retter servert på bordet kombinert med god drikke. I ekte italiensk stil.

Aperitivo er et konsept som på mange måter kan sies å være forplantet i de lokale sin kultur i Italia. Aperitivo handler om å samle familie og venner gjennom sosialt samvær. Fokuset er på å ha en avslappet samling før en eventuelt skal videre ut på byen, eller skal på kulturelle arrangementer.

I vår pakke finner man et bredt utvalg av små, enkle retter fra det italienske kjøkkenet. Utvalg av ulike oster, spekemat, foccacia, m.m servert direkte på bordet(Grunnet restrisksjoner på matservering, vil det på dette arrangementet blir servert 1 tallerken til hver enkelt gjest). Pakken inkluderer også smaking av tre stk viner fra Mitt Italia’s Geir Andre Sjursen egen vinserie; NUDO.

 

Pris: 490,- per person(inkludert tre glass vin)

For å følge smittevernsreglene med avstand har vi satt et tak på maks 65 deltakere. Vi ber derfor om at alle bestillinger blir gjort pr e-post.

 

Velkommen til Balustraden for en avslappende lørdags ettermiddag med god mat & drikke.

 

For booking av bord:

E-post: saga@olvthon.no